
Inspiracje smakiem
French Classic

Chrupiąca francuska bagietka ze świeżym, delikatnym serkiem kanapkowym, salami, serem gouda, świeżą sałatą i zapiekanymi plastrami pomidora.
Składniki:
- Snack to go – bagietka – 1 szt.
- serek kanapkowy 10 g
- pomidory 2 plastry
- ser gouda ok. ½ plastra
- sałata karbowana 1 liść
- salami 20 g
Przygotowanie:
Pomidory pokroić w plastry, położyć po pół plastra goudy na każde dwa plastry pomidora i zapiec w piecu.
Snack to go – bagietkę naciąć do 4/5 długości i posmarować serkiem kanapkowym. Na serku położyć liść sałaty, a na niej salami. Następnie położyć zapiekane plastry pomidora.

Firma Uniferm
UNIFERM jest producentem surowców piekarniczych działającym w całej Europie. Może poszczyci się ponad 250 letnią tradycją produkcyjną i dystrybucyjną. Od 25 lat na firma obecna na rynku polskim.
Produkty FermFresh
UNIFERM Polska oferuje swoim klientom bogaty asortyment: drożdży piekarskich, polepszaczy do chleba i bułek, mieszanek oraz środków dla cukiernictwa.